Vandskuring​

Overvejer du at få boligen vandskuret eller pudset op? Så er det vigtigt med en grundig sandblæsning af facaden først, som fjerner alle rester af maling, kalk og andet. Dette kan WILLI HÖHNE TÄSTENSEN ApS hjælpe dig med.

Den gode løsning

Sandblæsning af facaden før en eventuel vandskuring er yderst effektivt, og du opnår derved et holdbart og flot resultat, som ikke tager skade efter kort tid. Ved sandblæsning vil det nye lag cement nemlig få et godt og bindende underlag.

Kunden i fokus

WILLI HÖHNE TÄSTENSEN ApS sætter kunden i forreste række, og din tilfredshed er vigtig for os. Vi sørger for at have en god kommunikation med dig under hele forløbet, så slutresultatet bliver så godt som overhovedet muligt. Vi er til for at lette arbejdet for dig, så du hurtigere kan få den facade, du længe har drømt om.

Finder du ikke den information, du søgte her på siden, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

​​​Her ses et billede fra et af vores tidligere projekter, indenfor vandskuring. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Kontakt os​

​​Har du spørgsmål, eller ønsker om et uforpligtende tilbud er du meget velkommen til at kontakte os, enten pr. telefon eller mail. For mail, brug gerne formularen her på siden.

WILLI HÖHNE TÄSTENSEN ApS

Kravlundvej 10, 6360 Tinglev

Tlf: 20 23 19 11

Mail: williht@gmail.com

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

WILLI HÖHNE TÄSTENSEN ApS

Kravlundvej 10

​6360 Tinglev

CVR: 26478960

​Telefon: 20 23 19 11

E-mail: williht@gmail.com 

​Partnere